Verificarea inteligentă a cablurilor

„Îţi facem viaţa mai uşoară!”

Aşa cum vă anticipam acum câteva săptămâni, LIFSOR MR SRL vă anunţă că introduce în gama de servicii şi verificarea inteligentă a cablurilor de ridicare, prin detectoare magneto-inductive, aceasta fiind o modalitate mult mai modernă şi eficientă de control, şi totodată una care protejează operatorii care trebuie să facă inspecţia.

În afara faptului că este periodic cerută de lege, noi ştim că o inspecţie făcută bine este extrem de importantă, deoarece un cablu deteriorat sau uzat poate pune în pericol siguranța persoanelor şi a mărfurilor. Chiar dacă sunt rare cazurile în care aceste cabluri se pot rupe, este recomandabil să fie urmărită constant starea lor şi un cablu ce prezintă semne de uzură să fie înlocuit, atunci când este necesar.

Verificare inteligentă

9

Sigur, fiabil și obiectiv

Prin aceste noi dispozitive, LIFSOR MR SRL reușește să realizeze un control sigur, fiabil și obiectiv al integrității cablurilor, prin evidențierea prezenței firelor rupte, atât interne, cât și externe.

9

În conformitate cu standardul

În același timp, cu ajutorul lor, operatorii noștri pot inspecta și detecta semne de uzură și coroziune, în conformitate cu standardul UNI ISO 4309, aceștia fiind de asemenea certificați conform EN 12927-8. Acest tip de verificare inteligentă garantează un nivel mai ridicat de siguranță în funcționarea mașinii, deoarece operatorul poate vedea exact gradul de uzură și poate recomanda înlocuirea acestora numai atunci când este necesar.

9

Management complet și istoric al verificărilor

Devine din ce în ce mai clar că în viitor, dispozitivele de inspecție de acest tip vor înlocui inspecția vizuală a cablurilor metalice din diferitele ramuri ale sectorului nostru, deoarece oferă o garanție sporită, precum și un istoric arhivat al verificărilor efectuate. De exemplu, unitatea de detecție este cablată și perfect conectată la o unitate de înregistrare care ne permite să preluăm, să afișăm și să stocăm date, pentru a oferi operatorului și clientului un management complet și istoric al verificărilor efectuate.

9

Pot lucra acum de la distanță

Nu în ultimul rând, dispozitivele se atașează direct la cablurile metalice, iar starea cablului este apoi transmisă operatorilor, care pot lucra acum de la distanță. Drept urmare, angajații care efectuează inspecția nu mai lucrează în imediata apropiere a cablurilor, de exemplu la altitudini mari sau în condiții periculoase.

Ani de Experienţă

Proiecte Realizate în Romania

Intervenţii la Poduri Rulante

Considerăm că, chiar și prin introducerea acestor noi servicii, compania LIFSOR MR SRL rămâne fidelă sloganului nostru: „Vă facem viața mai ușoară!” Astfel, răspunzând direct la acest e-mail puteți solicita o ofertă sau o ofertă pentru intervenții, întreținere, întreținere sau verificări programate etc.

Contactează-ne