Poduri Rulante Pe Un Perete

Poduri Rulante la Cele mai Înalte Standarde de Calitate

În cadrul companiei LIFSOR, proiectăm și fabricăm poduri rulante industriale, inclusiv poduri rulante pe un perete. Acestea sunt realizate cu un braț fixat într-o consolă și se deplasează de-a lungul căii de rulare plasate orizontal, pe unul din pereții din fabrică. Acest tip de pod rulant este recomandat pentru a deservi spații de muncă restrânse sau linii de asamblare industriale care sunt concentrate cu precădere  într-o anumită zonă de lucru.

Acest tip de pod rulant poate deservi sarcini între 2.000 şi 10.000 kg. iar lungimile braţului de ridicare pot să varieze între 2 şi 6 metri.

Toate podurile noastre rulante sunt controlate şi controlabile de către operator pentru toate mișcările posibile: atât în cele doua axe cât şi ridicare-coborâre. Sistemele produse de noi îndeplinesc sarcini grele menținând în același timp o funcționare sigură și fără probleme cu mișcări controlate şi asistate electronic.

  • Podurile rulante LIFSOR asigură o funcţionare eficientă, cu rulare lină și silențioasă şi sunt optime pentru medii cu necesităţi mari de ridicare, inclusiv a produselor din clasa grea.

  • Proiectate din timp chiar pe nevoile clientului, podurile noastre rulante se adaptează bugetului de investiţii şi pot să fie ideale pentru locaţii unde este necesară maxima optimizare a spaţiului de lucru.

  • Podurile rulante LIFSOR au o funcționare sigură și lină datorită integrării unor sisteme şi accesorii moderne de siguranță. Acestea sunt echipate cu un tablou de control, dar opțional putem să montăm şi o cabină pentru operator.

Contactează-ne