25 de ani de experienţă

10.000 de interventii la Poduri Rulante

Serviciile noastre

Proiectare şi Producţie

Montaj, Reparaţii şi Asistenţă

LIFSOR – Îţi facem viaţa mai uşoară!

Echipamente și sisteme de ridicare, piese de schimb, asistenţă şi reparaţii

Compania LIFSOR a fost clădită în jurul unui nucleu de profesionişti cu mai mult de 25 de ani de experiență în sectorul podurilor rulante, inclusiv al instalaţiilor portuare. Specialiştii noştri au vaste cunoştinţe în acest domeniu, realizând până acum intervenţii la peste 10.000 de poduri rulante şi instalând in-situ peste 300 de astfel de sisteme. Echipa noastră dispune de experienţa şi competențele tehnice pentru a putea să analizeze și să rezolve problemele clientului pentru orice tip de instalaţie de ridicat, atât în domeniile industriale cât şi cele logistice, sau ale porturilor navale.

Poduri rulante, echipamente și sisteme de ridicare, piese de schimb, asistenţă şi reparaţii

Obiectivul nostru

~

Obiectivul nostru este furnizarea de soluții tehnice la cheie, care se potrivesc nevoilor specifice ale clienților iar oferta noastră de servicii porneşte de la pregătirea documentaţiei de specialitate, la instalare utilajelor şi nu în ultimul rând la realizarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii. Prin reţeaua noastră internaţională de parteneri şi colaboratori, specialiştii noştri au acces la cea mai nouă tehnologie, beneficiind de componente, accesorii şi piese de schimb de cea mai bună calitate. Ne folosim de tehnologiile de vârf pentru a putea furniza soluţii de manipulare și ridicare a oricărui tip de sarcină şi pentru a păstra funcționalitatea maximă a sistemelor clienţilor noştri.

Punctele Noastre Forte

~

În colaborare cu partenerii noştri avem acces la sisteme avansate de proiectare, care ne permit să identificăm cele mai bune soluții tehnice. Iar pentru a optimiza la maxim bugetul clientului, programele noastre de proiectare ne permit să oferim toate datele importante încă din faza de ofertă, pentru ca acestea să fie puse la dispoziția arhitecților și inginerilor implicaţi în construcţia instalaţiilor industriale ale clientului. Astfel, împreună cu aceştia să oferim cea mai bună soluție tehnică, la cele mai bune preţuri, eliminând o parte din cheltuielile care pot apărea la transformarea ulterioară a unui edificiu deja construit.

Certificari

~

Toate produsele au certificare CE precum şi Certificarea calității ISO 9001 de management pe sistemul de asigurare al calității fabricării. Introducerea certificării pentru toată gama noastră de produse – poduri rulante, macarale portal, macarale pivotante, macarale speciale, poduri rulante pe perete mobil etc. – are ca scop demonstrarea capacităţii şi înaltului nivel profesional al companiei noastre de a desfășura în mod controlat, sistematic şi transparent toate procesele de muncă, în acord cu reglementările legale în vigoare. Astfel, macaralele noastre respectă pe deplin FEM și DIN.

Şi tot din grija pentru clienţi

~

Noi realizăm periodic o analiză detaliată a stării macaralelor Dvs. pentru a putea implementa un sistem de asistență și întreținere constante, care să prevină o eventuală defectare ce poate întrerupe fluxul Dvs. de producţie. Iar prin serviciul de asistenţă la distanţă CoreBox, putem implementa pentru Dvs. un sistem electronic care ține evidența constantă a utilizării şi al incidentelor critice ale utilajului cu scopul de a crește și mai mult eficiența și a reduce timpul de oprire al macaralei defecte. O astfel de aplicaţie ne permite să găsim rapid sursa problemei, astfel încât să vă garantăm un serviciu rapid de asistență, asamblare, întreținere obișnuită și extraordinară a sistemelor dumneavoastră în toată Romania, inclusiv pe altă marcă; Iar prin serviciul Rapid 48, echipele noastre tehnice pot să  intervină oriunde în ţară în maximum 48 de ore de la lansarea unei cereri de asistenţă.

Contactează-ne