TERMENI SI CONDITII

Termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului www.lifsormr.com

Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi a serviciilor noastre (numite mai departe generic “Serviciile”). Serviciile sunt oferite de S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. “), cu sediul în Localitatea Sacalaseni, str. Unirii, nr. 35, judeţul Maramures, înregistrată la Registrul Comerţului Baia-Mare, sub numărul J24/861/2019, Cod fiscal RO40832926

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord in mod expres cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Serviciile noastre sunt variate şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse (inclusiv cerinţe referitoare la vârstă). În cazul anumitor Servicii, există Termeni şi condiţii suplimentare, iar, dacă utilizaţi acele Servicii, Termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. şi S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.   Puteţi utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor şi reglementărilor aplicabile pentru controlul exporturilor şi al reexporturilor. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor. Nu eliminaţi, nu ascundeţi şi nu modificaţi nicio menţiune legală afişată în cadrul sau împreună cu Serviciile.

Serviciile noastre afişează un anumit conţinut care nu aparţine S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.   Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupuneţi că îl examinăm.

 

În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.

Nu toate serviciile noastre sunt gratuite. Prin utilizarea unora dintre serviciile noastre sunteti de acord cu posibilitatea efectuarii unei platii catre S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. conform listei de comisioane si preturi.

Contul dvs. www.lifsormr.com

Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un Cont www.lifsormr.com (numite mai departe generic “Cont”). Puteţi să vă creaţi propriul Cont sau acesta vă poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau instituţia dvs. de învăţământ. Dacă utilizaţi un Cont atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni şi condiţii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul să vă acceseze sau să vă dezactiveze contul.

Pentru a vă proteja Contul, păstrați parola confidențială. Purtați întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul Contului. Încercați să nu reutilizați parola Contului pentru aplicații terță parte. Dacă aflați despre orice utilizare neautorizată a parolei sau a Contului, este responsabilitatea dvs. sa ne informati despre aceasta.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor

Politicile de confidenţialitate S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Răspundem notificărilor cu privire la posibilele încălcări ale drepturilor de autor şi desfiinţăm conturile sau blocam accesul utilizatorilor care încalcă în mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor legale.

Oferim informaţii care ajută proprietarii drepturilor de autor să îşi gestioneze proprietatea intelectuală online. În cazul în care consideraţi că vă sunt încălcate drepturile de autor şi doriţi să ne înştiinţaţi, puteţi să ne contactaţi.

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.lifsormr.com si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. sau a partenerilor săi din acest proiect, dupa caz, şi sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca şi alte drepturi de proprietate intelectuală.

Conţinutul dvs. în cadrul Serviciilor noastre

 

Anumite Servicii vă permit să încărcați, să trimiteți, să stocați sau să primiți conținut. Vă păstrați toate drepturile de proprietate intelectuală deținute asupra conținutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce vă aparține rămâne în proprietatea dvs.

Când încărcați, trimiteți, stocați sau primiți conținut în cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, acordați S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. (și părților cu care lucrăm) o licenţă globală pentru utilizarea, găzduirea, stocarea, reproducerea, modificarea, crearea de lucrări derivate (cum ar fi cele rezultate din traduceri, adaptări sau alte modificări pe care le efectuăm pentru ca respectivul conținut să funcționeze mai bine cu Serviciile noastre), comunicarea, publicarea, executarea publică, afișarea publică și distribuirea respectivului conținut. Drepturile pe care le acordați în cadrul acestei licențe au scopul limitat de operare, promovare și îmbunătățire a Serviciilor, precum și de dezvoltare a unor servicii noi. Această licenţă rămâne în vigoare chiar dacă nu mai utilizaţi Serviciile noastre. Anumite Servicii vă pot oferi modalităţi de accesare şi de eliminare a conţinutului furnizat către respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni şi condiţii sau setări care restrâng domeniul de utilizare a conţinutului trimis în cadrul respectivelor Servicii. Asigurați-vă că dețineți drepturile necesare pentru a ne acorda această licență pentru întregul conținut pe care îl trimiteți către Serviciile noastre.

Sistemele noastre automatizate analizează conținutul dvs. (inclusiv e-mailurile) pentru a vă oferi funcții relevante din cadrul produselor, cum ar fi rezultate personalizate de căutare sau publicitate personalizat. Analiza are loc când conținutul este trimis, primit sau stocat.

Dacă aveți un Cont www.lifsormr.com, este posibil să afișăm Numele profilului, Fotografia de profil și acțiunile dvs. pe care le întreprindeți în cadrul S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. sau în cadrul aplicațiilor terță parte conectate la Contul S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.(de exemplu, recenziile pe care le scrieți și comentariile pe care le postați) în Serviciile noastre, inclusiv să le afișăm în anunțuri sau în alte contexte comerciale. Vom respecta alegerile pe care le faceți pentru a limita setările de distribuție sau de vizibilitate din Contul S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.   De exemplu, puteți configura setările, astfel încât numele și fotografia dvs. să nu fie publice.

Puteţi afla mai multe informaţii despre modul în care S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. utilizează şi stochează conţinutul în politica de confidenţialitate sau în Termenii şi condiţiile suplimentare pentru anumite Servicii. Dacă trimiteţi feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedbackul sau sugestiile respective fără a avea nicio obligaţie faţă de dvs.

Despre programele software din cadrul Serviciilor

Când un anumit Serviciu necesită sau include programe software descărcabile, respectivul program software se poate actualiza automat pe dispozitivul dvs. atunci când devine disponibilă o versiune sau o funcţie nouă. Anumite Servicii vă pot permite să vă configuraţi setările pentru actualizarea automată.

S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. vă oferă o licenţă personală, globală, scutită de redevenţe, netransmisibilă şi neexclusivă pentru a utiliza programul software furnizat de S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.ca parte a Serviciilor. Această licenţă are unicul scop de a vă permite să utilizaţi şi să vă bucuraţi de beneficiile Serviciilor, aşa cum sunt acestea furnizate de S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.   în modul permis de prezenţii Termeni şi condiţii. Nu aveţi dreptul să copiaţi, să modificaţi, să distribuiţi, să vindeţi sau să închiriaţi nicio parte a Serviciilor şi a programelor software incluse; nu aveţi dreptul să refaceţi sau să încercaţi să extrageţi codul sursă al respectivului program software, cu excepţia cazurilor în care legislaţia nu permite aceste restricţionări sau a cazurilor în care aveţi permisiunea scrisă din partea noastră.

Programele software open source sunt importante pentru noi. Unele dintre programele software utilizate în cadrul Serviciilor noastre pot fi oferite în baza unei licenţe open source pe care o vom pune la dispoziţia dvs. Licenţa open source poate include prevederi care prevalează în mod expres asupra unora dintre prezenţii Termeni şi condiţii.

Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu dvs. De asemenea, S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. poate întrerupe furnizarea Serviciilor către dvs. sau poate adăuga ori stabili în orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Considerăm că dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important. Dacă întrerupem furnizarea unui Serviciu, în situaţiile când acest lucru este posibil în mod rezonabil, vă vom notifica în prealabil şi în mod rezonabil şi vă vom oferi posibilitatea de a prelua informaţiile din cadrul respectivului Serviciu.

Garanţii şi declinarea responsabilităţii

Furnizăm Serviciile la un nivel de aptitudine şi atenţie rezonabil din punct de vedere comercial şi sperăm că vă va face plăcere să le utilizaţi. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu Serviciile.

Cu excepţia prevederilor explicite din prezenţii Termeni şi condiţii sau din Termenii şi condiţiile suplimentare, S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. şi furnizorii sau distribuitorii săi nu fac nicio promisiune specială în legătură cu Serviciile. De exemplu, nu ne luăm niciun angajament cu privire la conţinutul din cadrul Serviciilor, funcţiile specifice disponibile prin intermediul Serviciilor, fiabilitatea, disponibilitatea şi capacitatea acestora de a vă satisface cerinţele. Furnizăm Serviciile „ca atare”.

Anumite jurisdicţii prevăd unele garanţii, cum ar fi garanţia implicită de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop şi neîncălcare a prevederilor legale. În limita prevederilor legale, excludem toate garanţiile.

Răspunderea pentru Serviciile noastre

 

În măsura permisă de lege, S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. , furnizorii şi distribuitorii săi nu vor fi răspunzători pentru pierderile de profituri, venituri sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive.

În limitele permise de lege, răspunderea totală a companiei S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.  , a furnizorilor şi a distribuitorilor săi pentru orice reclamaţii în baza prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv pentru toate garanţiile implicite, se limitează la suma pe care ne-aţi plătit-o pentru utilizarea Serviciilor (sau, la alegerea noastră, se limitează la a vă furniza din nou Serviciile).

S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. , furnizorii şi distribuitorii săi nu vor fi în niciun caz responsabili pentru nici o pierdere sau pagubă care nu poate fi prevăzută în mod rezonabil.

Recunoaştem că, în unele ţări, este posibil să aveţi drepturi legale în calitate de consumator. Dacă utilizaţi Serviciile în scop personal, atunci nici o prevedere a prezenţilor Termeni şi condiţii sau a oricăror Termeni şi condiţii suplimentare nu limitează drepturile legale ale consumatorilor, la care nu se poate renunţa prin contract.

Site-ul www.lifsormr.com este un site cu continut informativ. S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. si partenerii nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. si partenerii nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. si partenerii acesteia.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. si partenerii acesteia.

S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. si partenerii acestuia nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana / entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.lifsormr.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de Partenerii acesteia si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri

Dacă utilizaţi Serviciile noastre în numele unei companii, compania respectivă acceptă prezenţii Termeni şi condiţii. Compania respectivă va apăra şi va despăgubi S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L.  , afiliaţii, funcţionarii, agenţii şi angajaţii acesteia împotriva oricăror pretenţii, procese sau acţiuni rezultate din sau în legătură cu utilizarea Serviciilor sau cu încălcarea prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv toate răspunderile sau cheltuielile rezultate din pretenţiile, pierderile, daunele, procesele, penalizările, costurile de judecată şi onorariile avocaţilor.

Despre prezenţii Termeni şi condiţii

Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

În cazul unei discrepanţe între prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare, vor prevala Termenii şi condiţiile suplimentare.

Prezenţii Termeni şi condiţii reglementează relaţia dintre S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari.

Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.

În unele ţări, instanţele nu aplică legislaţia din Romania în anumite tipuri de litigii. Dacă aveţi domiciliul într-una din aceste ţări, în cazurile în care legislaţia din Romania este exclusă, în litigiile asociate cu prezenţii Termeni şi condiţii se aplică legislaţia ţării dvs. În caz contrar, în cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezenţii Termeni şi condiţii sau cu Serviciile, sunteţi de acord să se aplice legislaţia din Romania cu excepţia reglementărilor din Romania cu privire la alegerea legii. În mod similar, dacă instanţele din ţara dvs. nu vă permit să fiţi de acord cu jurisdicţia instanţelor din, Romania, în cazul litigiilor în legătură cu prezenţii Termeni şi condiţii se aplică jurisdicţia şi legislaţia locală. În caz contrar, toate pretenţiile rezultate din sau în legătură cu prezenţii Termeni şi condiţii sau cu Serviciile vor fi judecate exclusiv de instanţele din Romania, iar dvs. şi S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. sunteţi de acord cu jurisdicţia personală a respectivelor instanţe.

Pagina dedicata modului in care folosim cookies o puteti gasi aici Politica cookies

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi S.C. LIFSOR MASINI DE RIDICAT S.R.L. , accesaţi pagina noastră de contact.