Poduri

Rulante

Calitate, Eficienţă şi Tehnologie

Poduri

Rulante

Calitate, Eficienţă şi Tehnologie

Poduri Rulante și Standardele Noastre

În cadrul companiei LIFSOR, proiectăm și fabricăm poduri rulante industriale, pe o singură grindă sau pe două, la cele mai înalte standarde de calitate. Cu ajutorul partenerilor noştri internaţionali avem acces la cele mai noi şi eficiente tehnologii de producție din lume, reuşind să oferim astfel diverse soluții tehnice clienților noştri, atât cu produsele standard cât şi cele speciale. Sistemele produse de noi îndeplinesc sarcini grele menținând în același timp o funcționare sigură și fără probleme cu mișcări controlate şi asistate electronic.

  • Podurile noastre rulante din gama standard  pot să fie produse in categoria de greutate de la 1000 Kg la 80000 Kg.
  • Produsele realizate pe comandă specială pot să acopere şi categoria pentru greutăţi mai mari de  80.000 Kg, putând să ajungă până la un plafon de 250.000 kg.
  • Podurile rulante LIFSOR asigură o funcţionare eficientă, cu mişcări silenţioase şi sunt optime pentru medii cu necesităţi mari de ridicare, inclusiv a produselor din clasa grea.

  • Proiectate  pe nevoile clientului, podurile noastre rulante pot să fie ideale pentru locaţii unde este necesară maxima optimizare a spaţiului de lucru.

  • Podurile rulante LIFSOR au o funcționare sigură și lină datorită integrării unor sisteme şi accesorii moderne de siguranță. Acestea sunt echipate cu telecomandă sau radiocomandă, dar putem să montăm şi o cabină pentru operator.

Contactează-ne