Macarale Pivotante

Soluţii de ridicare cu rotire la 360˚!

Macarale Pivotante

Soluţii de ridicare cu rotire la 360˚!

Macarale Pivotante

Compania LIFSOR vă oferă şi o gamă de macarale pivotante care pot acoperi o plajă foarte largă de tipuri de aplicații şi activităţi. Deoarece sunt proiectate împreună cu partenerii noştri internaţionali şi sunt fabricate cu componente de cea mai bună calitate, macaralele noastre pot contribui la creşterea flexibilităţii şi vitezei de producţie în toate procesele Dvs. industriale unde aveţi nevoie de soluţii profesionale de ridicare. Astfel, operatorul poate ridica și poziționa sarcinile rapid, cu maximă eficiență, în condiţii de siguranță.  

Aceste macarale se compun dintr-un braț pivotant amplasat pe un stâlp, pe o construcție independentă, sau cu sistem de prindere pe perete. Brațul pivotant poate fi folosit pentru a susține o varietate largă de electropalane sau alte echipamente speciale de prindere specializate pentru diverse sectoare şi industrii.

  • Macarale montate pe podea, care oferă un unghi de lucru la 360˚

  • Macarale cu prindere pe perete, care pot să ofere un unghi de rotație de 180˚

  • Macarale montate pe coloană, care au o capacitate de rotaţie între 180˚-270˚

Eficienţa unei astfel de alegeri se vede mai ales atunci când sunt utilizate în spații înguste sau în jurul unor utilaje de producţie. Putem spune că macaralele pivotante reuşesc să crească viteza afacerii Dvs. fără a ocupa un spaţiu foarte mare. Astfel, chiar şi optimizând spaţiul puteţi să efectuați procesele de manipulare – procesare – producţie a produselor Dvs. cu maximum de eficienţă.

Macaralele pivotante sunt de obicei utilizate pentru reducerea sarcinilor de lucru şi sunt potrivite pentru capacități de ridicare de la 250 kg până la 5.000 kg. Unele dintre produsele noastre sunt special proiectate pentru a asista staţii de lucru şi montaj foarte apropiate unele de celelalte.

Contactează-ne